VI GLEDER OSS TIL SOMMEREN

Nå som “korona-reglene” åpner opp så vi kan ha nesten tilnærmet normalt åpent, har vi satt oss i planleggingsboksen og skissert ut hvordan sommeren skal bli.

Sjefen har satt igang med sag, drill og nytt pågangsmot, og toalett i bod utenfor bør stå helt ferdig før vi åpner. Bort skal den oransje plastdoen vi måtte nøye oss med i fjor. Jippi!
Ellers er kafeen så og si ferdig innvendig. Det gjenstår bare å henge opp litt lys, sette på plass butikkhyllene og innrede med litt sykkelremedier, stash og kanskje noen blomsterkvaster.
Siden lokalet er en smule lite og enmetersregelen gjelder, tar vi bort et bord inne og setter opp det røde teltet utenfor. Familier kan sitte tettere enn “fremmede”, så antall spiseplasser er variabelt, men vi kan ta imot mellom 18-26 inne og ute samtidig.

På menyen står porsjonspizzaer, toast, en varmrett pr dag, bakst, dessert og kaker. Av drikke er det brus, diverse saft, alkoholfritt øl og vårt eget brygg med alkohol. De fleste vi hadde i fjor, har vi også i år. i tillegg kommer det noen brygg vi faktisk serverer med isbiter (etter at nestesjefens ide og pågangsmot vant over sjefensmotvilje)!
Den ene er en variant av flisespikkeren, som nestsjefen mener er mer cider enn øl (se sjefen rive seg i håret når hun påstår dette) og en lys variant med smak av honning…
Vi legger opp til pubkveld hver fredag med utvidet åpningstid.

Sykkelkonseptet PEDALHVILE kommer skikkelig på beina (eller hjul) i år. Det er satt opp 8 turer og det kan åpnes opp for flere, om interessen er stor. Det kan velges mellom 4 forskjellige runder, og på en av dagene hvor vi har satt opp den korteste løypa, åpnes det opp for alle typer sykler, også de med elsykkel. Det er 9 ledige plasser pr lørdag, så det er bare å hive seg rundt og melde seg på.

Mer info kommer etterhvert. Vi håper å se deg. VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG!

Forsommerhilsen fra Stijn og Bente