VÅR ALLER FØRSTE PRØVESMAKING!

Prøvesmaking…

Jepp… det er helt sant. Vi skal ha prøvesmaking! Vår aller første!

På høstmarkedet lørdag 6 oktober er det prøvesmaking i teltet bak huset for de som har lyst å smake på 5 av høstens nye brygg.
Det er satt opp puljer hver time med oppstart på den første kl 12.30, og den siste kl 17.30. Prøvesmakingen inkl samtale vil vare ca 20 minutter.

Våre brygg…

Denne høsten har vi en god del nye brygg. Det vil si, noen av dem har vi hatt før, men de er nå brygget opp igjen etter at vi gikk tomme i sommer.

Her er lista som er tilgjengelig for salg på markedet:
Porter med lakris (salgbar nå)
Porter med chili (salgbar nå)
Målføreøl frå Nissedal (hveteøl, salgbar nå)
LYST (lyst belgisk øl, salgbar nå)
Belgisk Wit med koriander og sitrus (salgbar høstmarked)
Belgisk Pale Ale (salgbar høstmarked)
Witbier (salgbar høstmarked)
Pumpkin Pale Ale (salgbar høstmarked)
IPA (salgbar høstmarked)
Flanders Red Ale (salgbar høstmarked)
Førjulsbrygg (salgbar høstmarked)
(Vårt julebrygg er salgbart i desember)

Billettsalg…

For å kunne delta på prøvesmakingen, må det kjøpes billett. Den koster kr 150,- og inkluderer 5 glass à 10 cl, vann + kjeks (for å nøytralisere smak), en kort innføring i smaker, brygging, forskjellige sorter og en meningsutveksling på smak og behag.
Billetten kjøpes i nettbutikken vår, og må betales med kort eller vipps samtidig som den bestilles. Det er altså ikke mulig å bestille for så å betale ved ankomst. Dette må vi gjøre siden det er et meget begrenset antall billetter tilgjengelig, og vi ikke kan risikere at plasser “reserveres” og kanskje ikke benyttes. Benytt DENNE LINKEN om du ønsker å kjøpe billett. NB: Det ligger inne 6 forskjellige billetter i nettbutikken. Pass på at du kjøper billett på det klokkeslettet du ønsker.

Skulle det være billetter som ikke blir solgt i forkant, kan disse kjøpes ved ankomst.

Viktig info…

Det selges brygg i butikken, men det er IKKE lov å nyte brygget på stedet. Det er kun mulig å smake på brygget på smaksprøvingen inne i teltet. Dette fordi skjenkeloven ikke tillater at det selges og skjenkes i samme lokale. Det er heller ikke lov å nyte alkohol utenfor det området skjenkebevillingen gjelder. Under høstmarkedet gjelder skjenkebevillingen kun inne i teltet. Vi ber om at våre gjester respekterer dette.

Vi kan ikke selge brygg til kunder som er synlig beruset. Unders smaksprøvingen serveres det 5 brygg i små glass som rommer ca 10cl, noe som til sammen blir ca en halvliter. For de som blir “synlig beruset” av denne mengden, kan det være lurt å ta en romslig kaffepause før det handles brygg. Evt kan brygget kjøpes i forkant.

Det er 18 års aldersgrense på å kjøpe brygg. Det er også 18 års aldersgrense under smaksprøvingen. Kun de som har kjøpt billett, kan oppholde seg inne i teltet under smakingen, og alle disse må være forberedt å å fremvise legitimasjon, om det er tvil om alderen.

Avslutningsvis vil vi oppfordre til måtehold og at det tas hensyn om det er barn til stede når alkohol nytes.

Følg og lik oss: