Tilbake til hverdagen?

Det er rart med det, selv om sommer og ferie er fantastisk, er det jammen deilig når det nærmer seg skolestart og hverdagen er tilbake. Sånn er det her hos oss også. I år, som i fjor, merker vi TYDELIG overgangen mellom ferie og hverdag. Den kicker inn uka før skolestart, og vi går fra å ha sommervarme barn hengende over isdisken i hopetall, til at vi kan puste ekstremt lange drag og drikke opp hele koppen med kaffe mellom hver gang vi ser en bil svinge inn på gårsplassen.

Siden det har stilnet såpass, tilpasser vi oss ved å holde halvveisåpent. Det vil si at vi er her denne uka og holder åpent, men vi har bare nybakte brød og søtbakst på lørdag. Dagene fram til det, er det mulig å få seg toast, blings, pizza, middag og en og annen kakebit om en kommer innom.
TAKEAWAY har vist seg å være veldig populært, og vi kommer til å ha det alle våre åpne dager. Det er lurt å ringe eller sende mld (mob: 41284662) først, med antall og klokkeslett, så har vi det klart.

Når lørdag er over, er også sommertidene over. Vi avslutter litt før planlagt, siden det har stilnet og siden nestsjefen har forpliktelser i form av skolebarn og jobb hjemme i Vennesla. Det har blitt for lite mammatid denne sommeren, og det hoper seg kraftig opp med halvferdige prosjekt i den andre jobben. Derfor svinger hun (og “it-sjefen”) seg nedover søndag og kryper tilbake til hverdagens nistesmøring og normale arbeidstider.

Men… det blir åpent noen fredager og lørdager framover. Følg med, følg med, nestsjefen har nemlig lusket seg inn på lageret og sett at det er noen spennende smaker som snart kan helles over i glass ute i kafeen.

Takk for en fin sommer alle sammen, og husk…. vi er her denne uka!