TAKK!

Takk til dere alle for et fantastisk julemarked!

Det er alltid vanskelig å finne ord som passer til alle følelsene etter noe sånt. Litt fordi følelsene forandrer seg i takt med energinivået og overskuddet (underskuddet) i kropp og hode, og litt fordi enkelte følelser ikke helt kan beskrives. 
Sett innenfra syns vi markedet gikk bra. En oppdager alltids ting en burde gjort annerledes, ting en har glemt, og ting en absolutt ikke burde gjort. Vi holder på å evaluere, for å kunne endre på det som ikke ble som det skulle, i tilfelle vi finner på å planlegge noe sånt igjen.

Julegrantenning var annonsert kl 16.00. Og jammen ble den tent. Siden mikrofonen ikke var kommet i julestemning enda, og stemmen til undertegnede ikke klarer å overdøve dieselvarmere, snakkende folkemengder og snøen som faller, valgte vi en stille tenning, med blomsteroverrekkelse til ordføreren.
Den er til dere alle egentlig. For mottakelsen dette første året. Siden den nok visner om den skal ferdes fra hus til hus som en vandrepokal, sendte vi den med til kommunehuset hvor vi håper den får stå noen dager som en ørliten symbolsk takk!

Det går mot roligere tider her hos oss. Det er fremdeles litt juleøl igjen, og mulig å få kjøpt gaver. Vi holder åpent lørdagene 15. og 22. fra 12-16 med 30% avslag på alt (ikke øl), og fyrer opp bålpanna om været er på vår side. Gratis kaffe og tid for en prat er det også. 
Lørdag 22. desember er siste dag med utkjøring, og vi har halv pris på å få levert på døra i Nissedal Kommune. Vi gleder oss til å få besøk her eller å komme til deg!

Selv om det enda er noen uker til jul (ja, for det er det???) vil vi allerede nå ønske dere en fredfull og stressfri førjul, en velsignet jul og et fantastisk godt nytt år. 

Med vennlig hilsen sjefen og nestsjefen 🙂