TAKK FOR TÅLMODIGHETEN!

Vi erfarer stadig at døgnet har for få timer og at uka har for få dager. Det å skulle planlegge alle små og store sprell i forbindelse med byggingen av kafeen, krever omtrent doktorgrad når leverandører punsher ordren noen dager for sent, når sjefen endrer rotasjon på jobb nummer to for tredje gang på to måneder, når det som funket sist ikke funker nå, og et punkt på to-do-lista må bytte plass med et annet fordi den vi leide inn ikke hadde tid likevel.

Kort sagt: det går framover, men ikke like fort som vi hadde håpet på.

Et bilde av en av Kvito-kassene som venter i hylla til vi åpner!

Det som er viktigst å ha på plass før vi kan servere noe i kafeen, er kjøkken og toalett. Kjøkkenet skal vi klare å få ferdig, men det kan muligens hende at vi må sette opp et “festivaltoalett” en liten periode mens toalettet, som kommer i et eget bygg på gårdsplassen, hamres ferdig.

Selv om ting ikke er helt i rute og alt ikke blir helt ferdig, gleder vi oss veldig til å kunne åpne lørdag 6 juli. Mulig er vi en smule trøtte og utslitte, og mulig ligger stresset som et synlig drag over rynket panne, men seriøst: vi gleder oss!!!

Skulle du trenge noen flasker av en eller annen sort før den tid, send oss en epost, eller meld oss i innboksen på facebook eller instagram, så skal vi se om vi er på plass og kan åpne litt for deg 🙂

Sjefen og nestsjefen ønsker deg en fin sommer til vi ses igjen!