SYKKEL og sånn…

Det er vel ingen hemmelighet at sjefen er overmåte glad i å sykle. Han er belgisk inn til beinet og har tråkket barne- og ungdomsåra i kretsene rundt noen av de som er “store” på landeveissykkel fra Belgia nå. Når kvelden blir sen, hender det han mimrer, og som alle andre som kunne blitt proffe “hvis bare”, hender det han fabler litt om å ta syklingen hakket mer seriøst her i landet også.

Men… skal en bli virkelig god på sykkel, må en trene virkelig mye og virkelig variert. Noe som tar tid. Tid han ikke har. For ca et år siden stod valget mellom satsing på BEER eller BIKE. Valget falt på BEER, med BIKE litt mer på hobbyplan. Eller noe ca deromkring.

Siden nestsjefen også har tråkket litt på sykkel, og pr nå av og til vanker i miljøet i jobbsammenheng, velger vi å ha litt fokus på sykling i kaféen som dukker opp til sommeren. Sykkelparkering på utsiden, ladeplass for el-sykler og kanskje til og med guida sykkelturer med påfølgende lunsj og drikke? Sjefen kan lose de “proffe” og nestsjefen de som nyter utsikten og gjerne vil stoppe for å ta noen bilder underveis.

Eller hva sier du?

Fjorårets sykkeløl. Årets lanseres når veiene er tørre og kjettingen smurt.