STILLE FØR STORMEN!

Det er nesten øde her på Fjone nå. Mellom minusgradene og alle de tusen små og store ting som må på plass, aner vi at det bare er stille før stormen. I dag var det 6 kuldegrader da vi tok fatt på dagens gjøremål utendørs. De første kuldegradene hver sesong er liksom mye kaldere enn alle andre resten av vinteren. Kanskje er vi for godt vant og kanskje blir overgangen for brå? Kanskje er det fordi vi ikke helt vil hente fram det varmeste tøyet enda? Kanskje er det bare noe vi tror?

De siste dagene har vi snekret juletre, laget bardisk, satt på etiketter, laget tags til alt som skal merkes, laminert prislister, pakket gavepakker, satt vekk forhåndsbestillingene, systematisert lageret, tenkt og grublet… osv…

Det er mange justeringer i forhold til høstmarkedet, og vi håper alle vi kjenne at det er godt å være her. Kafèteltet er 16 meter langt, har benker/bord til 50-60 stk og litt lunk fra varmere i begge ender. Salgsteltet er 12 meter langt og inneholder utrolig mye fint som kan gis i gave eller til deg selv. Det blir også egen pakkedisk, om du vil få den biten unna før du kommer hjem. I tillegg er det åpne garasjedører, og alt av øl og gavepakker med øl, kjøpes der. Vi har valgt å holde det arealet av til kun bryggeriting, så det ikke blir så trangt om plassen som på høstmarkedet. I tillegg henger all informasjon du trenger om ølsortene og pakkeløsningene på dørene, så du kan gruble mens du venter. På øverste hylle står alle variantene, så du også kan se hva du kan kjøpe.

Av folk som hjelper oss med gjennomføringen, har vi Jan Henrik inne på lageret, Eirik i ølutsalget, Sara, Tiril og Isak ved salgsboden vår, Torjus og Natalia bak kafèdisken, Stijn ved tappekrana og Bente (undertegnede) skal løpe hit og dit når noe må fylles på, noen må hjelpes eller noen bare trenger et råd eller tips.

I salgsteltet står Russ med smedvarer, Wilfried med treprodukter, Ronja med vesker, Kari-Anne med feller, Wenche med lyskuler, Ingunn med kling/lefser, Anita med brukte ting/tang, Halvor med honning og muligens noen til.
Isak og Tiril selger såler fra Fredriksens Fabrikk og Sara selger alt vi har hatt i butikken i sommer pluss juleputer, Tupperware mm.

Det blir litt av hvert å få tak i.

Ordføreren tenner jule”grana” vår. Er forresten usikker på tresort, men ekte er det hvertfall, selv om det ikke ser ut som et vanlig juletre. Rett over kl 16.00 vil vintermørket forsvinne fra området…

Parkering er nede langs veien. Vi ber dere ta hensyn til sperrebånd og parkere så pent som mulig, så mange får plass.

VELKOMMEN!!!

PS: det går unna med forhåndsbestillinger. Det er nå tomt for juleporter i enkeltflasker (liten flaske), men det er igjen i 3pk og i store flasker.

Følg og lik oss: