STATUS QUO

Det var mange usikre tanker om drift da verden gikk i dvale og gjorde området folketomt denne påsken. Vi var faktisk langt ut i mai og nesten over i juni, da vi tok avgjørelsen om at det var bedre med litt åpent enn ikke åpent. Vi saumfarte skriv fra kommuneleger, FHI, Mattilsynet og alle andre som hadde uttalt seg om muligheter og umuligheter for sommermånedene, og vi satt klistret foran statskanalen når pressen flokket seg for siste nytt.

Vi åpnet. 27 juni var første lørdag, og allerede før juli hadde kommet skikkelig i gang, merket vi at dette ikke kom til å bli en vanlig sommer.

En av våre store utfordringer denne sommeren har vært oss selv og egen kapasitet til å betjene så mange som har vært innom, og så mange som har ønsket å komme innom.

Vi fikk tidlig beskjed om at kjøkkenet og området bak disken var for lite til å kunne ansette noen utenfor familien, eller de vi til vanlig bor sammen med, pga regelen om en meters avstand. Siden vi begge, men denne sommeren mest sjefen, jobber andre steder også, var vi veldig i tvil om vi ville kunne klare oss med å bare være oss.

Med en letthåndterlig og relativ liten meny, pubkveld bare en av dagene, samt minimal markedsføring av både kafeen og sykkelkonseptet, fant vi ut at vi ville kunne klare å holde åpent.

Det ble noen utfordringer oppi det hele. Noe utenfor vår makt. Pga økt pågang i alle ledd, var leverandører ofte utsolgt for varene vi trengte, vi selv gikk tom, nestsjefen måtte kaste inn håndkleet et par ganger, og nå, som siste utfordring:

Vi er tomme for øl.

Vel – vi er ikke helt tomme, det er noen kasser igjen som kan selges, og noen kasser til som kan skjenkes.

Vi startet sommeren med 14 forskjellige slag. Ca halvparten av disse hadde vi beregnet at skulle holde til etter høstmarkedet. Etter sommerens enorme etterspørsel, viser det seg at vi går tomme for alle.

Om situasjonen tillater det, kommer vi til å ha høstmarked her første lørdagen i oktober. For de av dere som kan litt om ølbrygging, skjønner dere at vi sliter med å klare å fylle opp lagrene innen da. Spesielt siden sjefen nå har fått endret arbeidstidene i den andre jobben.

Derfor har vi valgt å stenge ned en uke tidligere enn planlagt. Da kan den siste uken brukes til brygging, før livene våre igjen er over i fulle jobber andre steder!

ÅPNINGSTIDER AUGUST
DENNE UKA: TORSDAG 12-18, FREDAG 12-23 og LØRDAG 12-18.
NESTE UKE: FREDAG 18-23 (pizza og øl)

Siste sykkeltur med sjefen går av stabelen nå til lørdag. Om det er flere sprekinger som vil melde seg på 13milsturen, er det pr nå 3-4 ledige plasser. Sjekk HER for mer info.

Sjefen og den egentlige sjefen vil takke dere alle for en fantastisk sesong. Den har vært utrolig morsom, lærerik, spennende, men også bitte litt slitsom. På den gøye måten!

TAKK 🙂