Plutselig er sommeren her!

SOMMERENS OPPLEGG

Det har knaket og knirket godt oppi to topplokk de siste månedene, og sånn ca midt mellom letingen etter påskeeggene og løsningen på påskenøtta senere på kvelden, landet vi på sommerens opplegg.

Jeg (nestsjefen) vet ikke helt hvem som gleder seg mest. Antakelig undertegnede. Ikke bare har hun trumfet igjennom en sterkere variant av Flisespikkeren til servering ved bordene, men hun har også fått gjennomslag for at hun også skal få lov å tråkke noen mil i arbeidstiden og komme tilbake til dekket bord. YAY!

La meg forklare…

PEDALHVILE

PEDALHVILE-konseptet hvor sjefen dro med seg hardhauser rundt i kommunene på landeveissykkel og hvor nestsjefen ventet med mat og drikke på Verdens Navle, tok sånn passe av. Ideen var god, men antakelig var det ikke helt rett målgruppe. Ikke midt på sommeren. Derimot fikk vi veldig mange henvendelser fra lystne el-syklister, som veldig gjerne kunne tenke seg en runde med mat/drikke etterpå.

Derfor… I år blir det lagt opp til 6 turer rundt Nisser med nestsjefen. På disse turene er ikke trimmen det viktigste, på disse turene er opplevelsen viktigst. Derfor stoppes det underveis. Kanskje for å ta bilder, kanskje for å stikke tærne ned i vannet, kanskje for en is og garantert for å kikke på alt det flotte som selges på Meinstad Landhandel. Konseptet har en egen nettside, og når det nærmer seg sommeren, kommer det mulighet for å melde seg på. Da legges også menyen ut, og vit det, alle dere som kan tenke dere å bli med… etter endt tur, er det virkelig lov å breie seg på benkene og nyte fast og flytende!
Forresten, til de av dere som faktisk vil slite og svette, sjefen arrangerer noen turer han også 🙂

VERDENS NAVLE

Kafeen endrer på åpningstidene, og er åpen for pizza og ølsmaking fredags kvelder, samt lørdager på dagen. Lørdagene blir som før med førstemann til mølla for å sikre seg all-in kanelknuter, pizza, drikke og forhåpentligvis sol på benkene ute. Skulle noen grupper ønske å booke seg inn de andre kveldene etter stengetid, er det bare å ta kontakt, så ser vi på mulighetene.
Onsdag, torsdag og fredag er kafeen stengt på dagtid og forbeholdt PEDALHVILE-sykkelgruppene, samt sykkelgrupper som ønsker mat/drikke uten å bli med på våre turer (påmelding 2 dgr før).

FJONEBRYGG ØLUTSALG

Ølutsalget er åpent for å hente med seg øl onsdag, torsdag og fredag 15.00-18.00, samt lørdag 12.00-18.00