pedalhvile

Det er ikke bare interessen for øl sjefen har dradd med seg fra hjemlandet Belgia. Han har også dradd med seg sykkelmuskler og benytter enhver anledning til å sette seg på den spinkle raceren og la milene slukes i høy tråkkfrekvens.

For å vise fram området rundt Nisser, den flotte kommunen vi bor i, samt kommunene rundt, inviterer han med på guida turer i perioden juni til september. Vi kaller konseptet for PEDALHVILE. Ikke fordi pedalene får hvile under sykkelturene, men fordi opplegget har innlagt et måltid mat og litt drikke på Fjone etterpå.

TURENE I 2021
Det er 4 forskjellige turer å velge mellom. De fleste er beregnet for de som er relativt spreke på landeveissykkel, men to av lørdagene er forbeholdt deltakere som ønsker å ta seg litt bedre tid. Disse lørdagene åpnes det også opp for elsykler og terrengsykler. Tempoet er ikke det viktigste og et velfortjent isstopp legges inn halvveis.
Det kan bli endringer pga vær, for få påmeldte eller hvis en hel gruppe reserverer en lørdag og har egne ønsker om løype og tidspunkt.

TUR 1: NISSER RUNDT
Oppmøte: Fjonebrygg
Lengde: ca 5 mil
DATOER
(ikke klare enda)

TUR 2: NISSEDAL & DRANGEDAL
Oppmøte: Fjonebrygg
Lengde: ca 10 mil
DATOER
(ikke klare enda)

TUR 3: NISSEDAL – VRÅDAL – DRANGEDAL
Oppmøte: Fjonebrygg
Lengde: ca 13 mil
DATOER
(ikke klare enda)

TUR 4: NISSEDAL – VRÅDAL – FYRESDAL
Oppmøte: Fjonebrygg
DATOER
(ikke klare enda)

PEDALHVILEMAT

Kafeen VERDENS NAVLE inviterer til skikkelig pedalhvilemat etter endt sykkeltur. På menyen står kjente og kjære retter tilsatt og manipulert med noen av våre spesielle øl.

UTVIDA KVELD og OVERNATTING

Om en hel gruppe (antall 6-9 stk) melder seg på og ønsker at vi reserverer en dag bare for dem, skreddersyr vi gjerne et opplegg med sykkeltur, middag, ølsmaking og overnatting. Dette er også mulig på enkelte andre dager enn lørdag, ta kontakt med oss på post@fjonebrygg.no om dere vil vi skal sjekke mulighetene og sende dere et tilbud!