pedalhvile

Det er ikke bare interessen for øl sjefen har dradd med seg fra hjemlandet Belgia. Han har også dradd med seg sykkelmuskler og benytter enhver anledning til å sette seg på den spinkle raceren og la milene slukes i høy tråkkfrekvens.

For å vise fram området rundt Nisser, den flotte kommunen vi bor i, samt kommunene rundt, inviterer han med på guida turer i perioden juni til september. Vi kaller konseptet for PEDALHVILE. Ikke fordi pedalene får hvile under sykkelturene, men fordi opplegget har innlagt et måltid mat og litt drikke på Fjone etterpå.

TURENE I 2020
Det er 4 forskjellige turer å velge mellom. De fleste er beregnet for de som er relativt spreke på landeveissykkel, men en av lørdagene er forbeholdt deltakere som ønsker å ta seg litt bedre tid. Denne lørdagen åpnes det også opp for elsykler og terrengsykler. Tempoet er ikke det viktigste og et velfortjent isstopp legges inn halvveis.
Det kan bli endringer pga vær, for få påmeldte eller hvis en hel gruppe reserverer en lørdag og har egne ønsker om løype og tidspunkt.

TUR 1: NISSER RUNDT
Oppmøte: Fjonebrygg kl 12.00
Lengde: ca 5 mil
DATOER
4/7: for mosjonister, el-sykler og de som ikke har behov for å komme først i mål.
Vi stopper for en is halvveis!
25/7: for de ekstra spreke som ønsker kort løype og høy fart (snittfart ca 33-35km/t)

TUR 2: NISSEDAL & DRANGEDAL
Oppmøte: Fjonebrygg kl 11.00
Lengde: ca 10 mil
DATOER
27/6 + 18/7 + 8/8: for aktive landeveissyklister som kan holde et jevnt snitt på ca 28km/t.

TUR 3: NISSEDAL – VRÅDAL – DRANGEDAL
Oppmøte: Fjonebrygg kl. 10.00
Lengde: ca 13 mil
DATOER
11/7 + 15/8: for aktive landeveissyklister som kan holde et jevnt snitt på ca 28km/t og som liker motbakker.

TUR 4: NISSEDAL – VRÅDAL – FYRESDAL
Oppmøte: Fjonebrygg kl 10.00
Lengde: ca 15 mil
DATO
1/8: for aktive og utholdne landeveissyklister som kan holde et jevnt snitt på ca 28km/t. NB: PR NÅ ER DET IKKE BILLETTER TILGJENGELIG DENNE DAGEN.

PEDALHVILEMAT

Kafeen VERDENS NAVLE inviterer til skikkelig pedalhvilemat etter endt sykkeltur. På menyen står kjente og kjære retter tilsatt og manipulert med noen av våre spesielle øl.

MIDDAGER
HISSIGE BØNDER: vår variant av chili con carne, tilsatt en god slump HISSIGPROPPEN, sjefens ekstremt sterke chiliøl. Serveres med guacamole og tortillachips.
ANGRY JOE: vår variant av Sloppy Joe, tilsatt en god slump HISSIGPROPPEN, sjefens ekstremt sterke chiliøl. Serveres inni hamburgerbrød med salat.
MESTERGRYTA: nestsjefens kyllinggryte med grov sennep og grønnsaker, tilsatt den tropiske IPA’en VERDENSMESTEREN. Toppes med gresk joghurt og persille.

DESSERTER
BENTES BROWNIE: en saftig, nesten flytende sjokoladebombe med valnøtter, servert med deilig vanilijeis.
INN I GRANSKAUEN: Vaniljeis overdrysset med Aases granola og vår egen granskuddsirup.
PAVLOVA-KRÆSJ: Hjemmelaget marengs kræsjet sammen i en bolle med kald is og varm skogsbærblanding.

UTVIDA KVELD og OVERNATTING

Om en hel gruppe (antall 6-9 stk) melder seg på og ønsker at vi reserverer en dag bare for dem, skreddersyr vi gjerne et opplegg med sykkeltur, middag, ølsmaking og overnatting. Dette er også mulig på enkelte andre dager enn lørdag, ta kontakt med oss på post@fjonebrygg.no om dere vil vi skal sjekke mulighetene og sende dere et tilbud!


Følg og lik oss: