pedalhvile

Det er ikke bare interessen for øl sjefen har dradd med seg fra hjemlandet Belgia. Han har også dradd med seg sykkelmuskler og benytter enhver anledning til å sette seg på den spinkle raceren og la milene slukes i høy tråkkfrekvens.

For å vise fram området rundt Nisser og den flotte kommunen vi bor i, inviterer han med på guida turer i perioden april til september. Vi kaller konseptet for PEDALHVILE. Ikke fordi pedalene får hvile under sykkelturene, men fordi opplegget har innlagt et måltid mat og litt drikke på Fjone etterpå.

TURENE I 2020:

FORT OG GÆLI m/SJEFEN: Noen turer blir forbeholdt “verdensmestre” som vil sykle støggfort, som ligger på hjul og bruker runda til å komme hakket nærmere rittform.
RUNDT I TO JAFS m/SJEFEN: Andre turer åpnes for de med relativt god styrke i låra og de som har motor på sykkelen. Denne gruppa får innvilget et stopp ca halvveis hvor fokus er is og skrøner om “formen den gang da”.
NYT LIVET m/NESTSJEFEN: Dette er definitivt varianten for de som har god tid, og som liker å tråkke på lette gir. Her er hovedfokuset utsikt, opplevelse, praten, de medbragte godsakene og skryteselfies på toppen av de bratte bakkene.

Følg og lik oss: