NYTT I 2020

Selv om det ikke er like synlig for dere som kommer, er det lagt ned utrolig mye arbeid i det som nå snart er åpen kafe. Vi (mest han) gjør så og si alt selv, og med den nye jobbrotasjon de siste mnd hvor dagene på Fjone i praksis bare er 2 pr uke, har ting gått litt treigere enn planlagt. Men, vi får det til. Vi åpner 27.juni kl 12.00! Med Inger Johannes fyrstekake, pizzaer i lange baner, is i disken og svettedråper i panna 😉

NYTT I ÅR – STORT OG SMÅTT:

PEDALHVILE – lørdagssykling med sjefen med middag, dessert og drikke i kafèen etterpå.
BESTASTYKKER – Inger Johanne er nærmest verdenskjent for sine rundstykker og nå har hun sagt ja til å bake for oss. Jippi!
NYE PRODUKTER FOR SALG – drikkeflasker, klisterark, såper, badesalt, rosa himalayasalt, postkort og mye mer. Det meste er laget av nestsjefen.
NYE ETIKETTER – sjefens mange sider vil nå pryde enda flere flasker. Surprompen, klossmajoren, drømmeren og handymannen kommer i tillegg til hissigproppen, flisespikkeren, verdensmesteren og fjompenissen. De lander på Fjone rett før vi åpner.
SÅPEDEMO & ØLSMAKING – nestsjefen lager såpe for åpen scene (maks 6 påmeldte pr gang pga Covid-regler) mens de som vil kan smake på både øl og vin.
COVID-REGLER – de fleste sitteplassene innendørs erstattes med sitteplasser i telt ute, for å kunne holde avstandsregelen på 1 meter. Vi ber om at alle våre kunder gjør så godt de kan med å holde 1 meters avstand til alle utenom familien 🙂
BRØDBLINGSER & BESTASTYKKER – brødblingsene smøres opp med fiskekaker, strandaskinke, leverpostei eller kylling og bestastykkene lages med ost og skinke.
KAKER OG SÅNN – Selvfølgelig blir det kaker også… Nam-Nam!
PIZZA OG VARM MAT – på menyen står nå 4 forskjellige pizzaer hver dag. De 3 varmrettene våre bytter på å stå på menyen.
DESSERTER – Huff så godt. Bentes Brownie (den ja) med vaniljeis, Is med Aases granola og vår granskuddsirup + Pavlova-kræsj (bør prøves) bytter på å stå på menyen.
BYTTER PÅ Å STÅ PÅ MENYEN – siden kjøkkenet vårt er så lite og vi i år må holde minst 1 meter avstand til alle rundt oss, er det bare mulig å ha en person på kjøkkenet. For at en person skal kunne klare å stå der alene, kan vi ikke ha full meny hver dag! BEKLAGER!
DESINFISERING – vi desinfiserer alle flasker når vi pakker dem. Vi har også innført rutiner hvor vi jevnlig vasker og desinfiserer kortterminal, håndtak, glasset på isdisk, toalett mm. Dette kan gjøre at enkelte prosesser hos oss tar litt lengre tid.
TOALETT – YES! Sjefen har jobbet iherdig med å sette opp et bygg ute på plassen som nå (snart) rommer et toalett til gjestene våre. Bort skal den oransje “plastdoen”. JIPPI.
PARKERING – Siden mye av serveringen nå skjer utenfor i telt, ber vi om at så få som mulig parkerer her oppe. I utgangspunktet er området ytterst på gårdsplassen handikapp-plasser, men de som er litt “dårlig til beins” kan selvfølgelig også få lov å sette bilen der. De av dere som vi ha en liten kardiotrening, kan parkere helt nederst (rasteplass, butikk, bedehus etc), og de av dere som ikke vil gå fullt så langt, kan sette bilen inn til høyre halvveis opp i bakken.
PUB-KVELD – det er åpent til kl 23.00 hver fredag. Vi har skjenkeløyve opp til 22% og på menyen står enkelte belgiske varianter som er for sterke til å kunne selges på flaske.

VELKOMMEN TIL OSS 🙂