NYTT BRYGG PÅ VEI

Granskuddølet var det første brygget vi lagde med selvplukkede ingredienser. Granskuddene som ble brukt i sirupen vi karbonerte med, ble plukket i Vennesla og Fyresdal, og granskuddene vi kokte oppi brygget, ble plukket i Nissedal. Utrolig gøy med alle tilbakemeldingene på ølet som smaker skikkelig SKOG. Det er et sesongbrygg, så det blir en stund til vi kan brygge mer. Granskuddene plukkes i mai hvert år. Dette er nå dessverre utsolgt!

Vi får stadig folk innom som vil ha mer av den med gul kork, ja eller den med grønn kork. Noen har med handleliste fra venner og naboer som var innom og kjøpte noe tidligere. Det er også en god del som har ønsker om hva vi bør lageframover. Når vi legger sammen ris og ros, etterspørsler og ønsker, så har vi nå kommet fram til at vi må brygge mye mer av noe, og litt mindre av noe annet.

Disse variantene kommer for salg ca uke 40/41 og på høstmarkedet (PS: navnene er kun arbeidstitler):

PORTER med CHILI
Habanerochili er kokt inn i brygget og gir en smakfull og rund, men sterk, smak. Denne har styrke 2 av 3, og det kjennes at det er tilsatt chili!

LYST
Dette brygget er brygget likt et belgisk brygg som normalt ligger på 9%. Vi har brygget deres “light”-versjon, som er innenfor våre grenser. Smaker godt av humle og skummer mye.

WITBIER
Dette er den med grønn kork som forsvant fort i sommer. Et ordinært hveteøl med frisk smak.

BELGISK WIT
Dette er den med gul kork som ble foretrukket av mange i sommer. Frisk smak av sitrus og koriander.

PUMKIN’ PALE ALE
Gresskarøl som trives godt i glass utover høsten. Selges både som Halloweenbrygg og med vanlig etikett.

IPA
Den mest etterspurte varianten kommer på lageret med frisk og markert humlesmak.

BPA – BELGISK PALE ALE
En belgisk variant av pale ale

JULEBRYGG
Et mørkt brygg med mye smak av jul. Vi kan ikke nekte for at vi tenker pepperkake når vi smaker denne. Tappes på 0,33l og 0,75l flasker.

FLANDERS RED ALE
Vi tror vi får på plass en belgisk red ale også…

GAVEPAKKER
Det kommer nye kasser fra Kvito, samt andre løsninger for gavepakker, så julegavene kan sikres allerede i høstferien!

Følg og lik oss: