MENY VERDENS NAVLE

VARMRETTER (UKE FOR UKE)

UKE 27 + 30 + 33 – HISSIGE BØNDER
Vår variant av chili con carne, tilsatt chiliølet HISSIGPROPPEN.
Serveres med tortillachips og guacamole.
UKE 28 + 31 – ANGRY JOE
Vår variant av Sloppy Joe, tilsatt chiliølet HISSIGPROPPEN.
Servers med salat inni et hjemmebakt grovt hamburgerbrød.
UKE 29 +32 + 34 – MESTERGRYTA
Kyllinggryte med grov sennep og grønnsaker, tilsatt den tropiske IPA’en VERDENSMESTEREN. Toppes med gresk joghurt og persille.

PIZZA (HVER DAG*)

KYLLING & PESTO med tomat
PEPPERONI & ANANAS
SKINKE & PAPRIKA
KJØTTDEIG & BACONTERNINGER

SMURT MAT (MINST TO AV DISSE HVER DAG)

BESTASTYKKER med Ost, Skinke, Salat og Paprika
BRØDBLINGS med Grov Leverpostei, Majones og Sylteagurk
BRØDBLINGS med Snøfrisk, Strandaskinke og Agurk
BRØDBLINGS med Fiskekake, Salat og Remulade
BRØDBLINGS med Kylling, Rødløk og MangoCurrysaus

DESSERTER (MINST EN AV DISSE HVER DAG)

BENTES BROWNIE: en saftig, nesten flytende sjokoladebombe med valnøtter, servert med deilig vanilijeis.
INN I GRANSKAUEN: Vaniljeis overdrysset med Aases granola og vår egen granskuddsirup.
PAVLOVA-KRÆSJ: Hjemmelaget marengs kræsjet sammen i en bolle med kald is og varm skogsbærblanding.

BAKST & KAKER

KLOSTERBRØD – bakes hver dag for salg og til brødblingsene i kafeen
HVETEBOLLER MED SJOKOLADE – bakes hver dag
SOLSKINNSBOLLER – bakes hver dag
BESTASTYKKER – Inger Johannes populære grove rundstykker bakes hver onsdag og selges ferske så lenge det holder. Kan muligens også kjøpes frosne.
KULTURKAKE eller SJOKOLADEKAKE
MINI DOUGHNUTS, FYRSTEKAKE, NAPOLEONSKAKE og BERLINERBOLLER kan dukke opp innimellom

*FORBEHOLD

Det kan bli endringer på menyen, og vi ber om forståelse for at vi plutselig kan bli utsolgt eller at vi går tomme for enkelte ingredienser. Det er et stykke til nærmeste butikk 🙂

Følg og lik oss: