MENY UKE 31

SMURT MAT
GROVT RUNDSTYKKE/BRØDBLINGS med salat, ost, skinke, paprika
BRØDBLINGS med grov leverpostei, sylteagurk og majones
BRØDBLINGS med strandaskinke, snøfrisk, salat og a
TORTILLACHIPS med guacamole

BAKST
KLOSTERBRØD, brød bakt med klosterøl
SOLSKINNSBOLLE, hvetebolle med vaniljekrem, melis og kokos

BESSERT, KAKE, DIV
AASES GRANOLA med husets granskuddsirup over vaniljeis
PAVLOVA-KRÆSJ, knust marengs med vaniljeis og varme skogsbær
BENTEsBROWNIE (varm) med vaniljeis
NAPOLEONSKAKE
FYRSTEKAKE
DIPLOM-IS
(det kan bli endringer på dessert/kakemenyen)

VARM MAT
PIZZA (27cm) med kylling, pesto, tomat
PIZZA (27cm) med kjøttdeig, bacon, løk
PIZZA (27cm) med pepperoni og skinke
PIZZA (27cm) med hvitløkskjøttboller av kjøtt fra Sesjordet Gard, paprika og ruccola
PIZZA (27cm) med Serranoskinke, Blåmuggost, tomat og flaksalt
PIZZA (27cm) med Chorizoskinke, sorte oliven og tomat
HISSIGE BØNDER, vår variant av chili con carne med tortillachips og guacamole

DRIKKE
Brus, Vann, Alkoholfritt Øl, Bringebærsaft, Rabarbrasaft, Iskaffe, Iste, Kaffe, Te
Fjonebrygg sitt øl (glass eller smaksbrett), Duvel, Duvel Citra, Karmeliet, Orval