MENY UKE 29

SMURT MAT
GROVT RUNDSTYKKE med salat, ost, skinke, paprika
TORTILLACHIPS med guacamole

BAKST
KLOSTERBRØD, brød bakt med klosterøl
SOLSKINNSBOLLE, hvetebolle med vaniljekrem, melis og kokos

BESSERT, KAKE, DIV
BELGISK VAFFEL med eller uten vaniljeiskrem, med sjokoladestrø ellerjordbær
VANILJEISKREM med Aases granola og husets granskuddsirup
PAVLOVA-KRÆSJ, knust marengs med vaniljeis og varme skogsbær
NAPOLEONSKAKE
FYRSTEKAKE
DIPLOM-IS

VARM MAT
PIZZA (27cm) med kylling, pesto, tomat
PIZZA (27cm) med kjøttdeig, bacon, løk
PIZZA (27cm) med pepperoni og skinke
PIZZA (27cm) med hvitløkskjøttboller av kjøtt fra Sesjordet Gard, paprika og ruccola
PIZZA (27cm) med Serranoskinke, Blåmuggost, tomat og flaksalt
PIZZA (27cm) med Chorizoskinke, sorte oliven og tomat
HISSIGE BØNDER, vår variant av chili con carne med eller uten chilliølet HISSIGPROPPEN (fre+lør)

DRIKKE
Brus, Vann, Alkoholfritt Øl, Bringebærsaft, Rabarbrasaft, Iskaffe, Iste, Kaffe, Te
Fjonebrygg sitt øl (glass eller smaksbrett), Duvel, Duvel Citra, Karmeliet, Orval