KAFEEN – praktisk info

Kafeen har 15-18 sitteplasser inne, samt 15-20 sitteplasser ute.
Om det skulle regne over en lengre periode, blir det slått opp et telt over utendørsområdet, så det er mulig å nyte mat og drikke i frisk luft.

Kafeen er ikke 100% ferdig til åpning. Vi ber om forståelse for det og skylder på at døgnet har for få timer og uken for få dager!

Parkering gjøres fortrinnsvis på anvist plass inn til høyre rett før siste bakkekneik. De som av forskjellige årsaker ikke ønsker å gå opp den siste bakken, kan parkere på ytterst på gårdsplassen.

Kafeen er røykfri både inne og ute. Skulle noen trenge litt alternativ frisk luft, ber vi dem benytte benken som er plassert ved boden midtveis på gårdsplassen.

Kafeen vil etterhvert bære preg av at sjefen (og delvis nestsjefen) liker å sykle. Interiøret vil utvides ettersom diverse remedier finner veien fra verdenshjørnene til Fjone. Det vil også etterhvert bli egen ladestasjon for elsykkel, guida turer med sjefen på landeveissykkel og et tillegg på menyen hvor slitne langveistråkkende kan få energien tilbake.

“MAN TAGER DET MAN HAVER”
Nestsjefens danske mormor hadde en kokebok med denne innskriften øverst i forordet. Dette, samt tanken om å kaste minst mulig, er en filosofi vi lever etter. Dette vil være synlig i kreativ bruk av interiør, gjenbruk av materialer, samt enkelte dager med “restemat” på menyen.

Kafeen kan benyttes til kurs, små konserter, seminar etc utenom sesong. Dette må bookes på forhånd, og vi lager gjerne pakkepriser som inkluderer mat, ølsmaking og en liten introduksjon om Fjonebrygg og Verdens Navle.