KOLLEKSJONER

FJONE

I erkjennelsen “vi vet ikke best” ligger det en invitasjon til folket på Fjone om å bli med i bryggingen. Rundt bålpanna har vi hørt både skrøner, oppskrifter, tips til forbedring og en og annen vandrehistorie som muligens har vokst seg stor og sterk etter mange fuktige gjenfortellinger.
Kolleksjonen FJONE er en sakte tilnærming til stedets dna, og vil lages etter gamle oppskrifter, med lokale råvarer og ved hjelp av dyktige bryggere som har holdt tradisjoner i live fra den gang da.

BELGIA

Noe av det som gjør belgisk øl så spennende, er kulturen rundt. Øl er ikke bare øl, det er også atmosfære, holdninger, tradisjoner, riktig glassvalg, glede, måtehold, opplevelsen og menneskene du deler flasken med.
I denne kolleksjonen finner du bare belgiske oppskrifter og så langt det er mulig, bare belgiske ingredienser. Noe tappet på flaske og justert ned til butikkstyrke (under 4,7%), og noe tappet på fat i sin opprinnelige styrke til servering i kafèen.

SJEFENS

Sjefen liker å leke med smaker. Det går stort sett alltid bra, og lovordene fra de vågale, gjør at brygget i denne kolleksjonen faktisk er noe av det som selger best. Som porteren han stappet full av chili. Og den ferskenfarga på eikefat som var studd til randen av kirsebær. For ikke å snakke om den med lakris, som var den første han brygget. Det kommer mer. Garantert!