KA DÅ – ITTEPÅ?

Sommeren har pakket sammen de varmeste gradene og gitt oss en solid følelse av at ingenting varer evig. Varmen vi fikk boltre oss i i flere måneder, gjorde godt for kropp og sjel, for troa på norsk sommer og for salg av is, kaldt drikke og oppblåsbare badeleker. Nå innser vi at det fort kan bli tida for ullsokker, vedfyring og stearinlys, en ambivalent følelse for de fleste av oss, fordi vi liker årstidene, men ikke egentlig har lyst å legge vekk bikinien enda…

Her i garasjen på Fjone kom responsen fra dere veldig overraskende på. Vi stod helt seriøst nede i kjelleren og kikket på de høye tårnene med kasser i slutten av juni og tenkte vi kom til å ha stående til jula satt inn, minst. Vi hoppet over noen planlagte brygginger og dro til Belgia for å ta vare på hverandre, lære mer om Belgisk øl og for å treffe litt familie. Og vi kom hjem, passe avslappa og middels optimist.

Du snakker om å ta feil. Det var jo kunder her hele tiden, og på to uker var lageret tomt. Helt tomt. Jeg klarte å rydde fram en kasse som hadde satt seg selv på feil sted, men så var jammen meg den også borte. Det nye brygget som ble ferdig omtrent da tårnene i kjelleren forsvant, forsvant de også. Det er bare noen rester igjen.

Sjefen satt på jobb og trodde meg ikke da jeg sendte “krisemeldinger” til han. Til slutt måtte jeg ta bilde og oversende rapporten fra lagersystemet. Da han kom hjem var plan B omgjort til plan A, og det ble brygget så malten tøyt ut av vinduene.

Vi er enormt takknemlige til alle dere som har vært innom og alle dere som har sendt folk innom. Det har vært en helt fantastisk sommer med en hel haug av verdens koseligste kunder, og vi to, “finansministeren”/IT-sjefen + nestsjefen, har kosa oss glugg ihjel hver eneste dag.

Ikke bare fordi vi har fått være med på å skyve drømmen enda litt nærmere en mulig virkelighet, men fordi vi har fått lov til å bli kjent med så mange fantastiske mennesker som bor og er i området her.

TAKK!

Men så… veien videre? KA DÅ ITTEPÅ?

Siste åpne “sommerdag” blir 31. august. Siden vi velger å dra på en liten studietur lørdag 1. september og må holde stengt, utvider vi åpningstiden fredagen før med to timer. Fredag 31. august er vi her med brygg og bakst mellom 12.00 og 20.00.

Og så da, etter det?

Vi håper å få til å ha åpent hver fredag ettermiddag/kveld (16.00-20.00) for salg av brygg, og hver lørdag som før (12.00-18.00) for salg av bakst og brygg. Det er noen logistikkutfordringer knyttet til det, siden vi begge jobber andre steder i landet to av månedens fire uker, men vi jobber med saken.

Inntil videre er vi nødt til å si det sånn: følg med på facebook/instagram for åpne dager!

MEN…

Det er verdt å merke seg, samt notere i kalenderen, at vi har åpent onsdag til lørdag kl 12.00-18.00 i høstferieukene 40 og 41. Da blir det bakst og brygg i hyllene.

OG…

Lørdagen midt mellom de to ukene blir det høstmarked her. Hold av dagen. Mer info kommer snart!

HELT TIL SLUTT…

BRYGGEBUTIKKEN er snart historie, men historien slutter ikke her. Det jobbes med flere tanker samtidig, og to av tankene realiseres i tiden fram mot påske neste år. Da blir hele garasjen omgjort til kafe, og resten av kjelleren blir bryggeri. Følg med!

 

Følg og lik oss: