HVORDAN BESTILLE

Vi har sett at det går mer smidig enn først antatt å desinfisere flaskene før salg, så lørdag 11 april er det mulig å kjøpe uten å bestille på forhånd. Bare husk på å beregne litt god tid, siden dette må gjøres mens dere venter.
Vi har åpent mellom kl 15.00-18.00 og selger hveteboller med sjokolade, klosterbrød og øl. Det kan vanke en ventekopp med kaffe inne i lokalet, bare husk å holde avstand til hverandre og oss 🙂

Alle som skal hente varer hos oss, eller få dem levert, MÅ bestille på forhånd, innen fristene som er satt. Se link nederst på siden.
Grunnen til at vi ønsker bestilling på forhånd, er for å være sikre på at vi får nok tid til å vaske og desinfisere hver enkelt flaske eller produkt før de pakkes.
Grunnen til at fristen er såpass mange timer før henting/utlevering, er at vi kun baker det antallet som blir bestilt, og bakingen tar litt tid 🙂

Når du bestiller varer, er det viktig at du også legger inn om du henter selv eller om du vil ha det levert. HENT SELV og UTKJØRING ligger inne i nettbutikken som egne produkt. Husk å velge RETT DATO i bestillingen.

Ved betaling kan du velge å betale med kort i nettbanken, med vipps på forhånd, eller at du betaler med kort ved henting. Henting vil foregå utenfor lokalet.

Skulle det være vanskelig for deg å bestille i nettbutikken, kan bestilling også sendes på SMS til 41 28 46 62.

Sjekk bestillingsfristene ved å klikke HER.

Følg og lik oss: