FESTIVALFEBER?

“Det kjennes som jeg har feber” ramlet det ut mellom de tunge oppoverbakke-stønnene til den unge mannen som syklet opp bakken her i går. “Har du noe kaldt?” var det eneste han orket å si, der han lot sykkelen velte overende halvveis ute på gårdsplassen. “Glasscola?” spør vi og er på vei inn på kjølen før han får svart skikkelig. Vi lot nikket og svetten i panna være svar nok. Flasken ble tømt i noen store svelg, og det var nesten så vi kunne se hjernefrysen stramme seg over panna på han. “Åh deilig…” Det ble stille en stund mens han svelget luft i store drag. “Jeg skal på Treungenfestivalen, har dere noe greit som ikke knuser?” Øynene våre faller merkelig nok ned på samme objekt helt samtidig, som om han leser tankene mine før ordene ble lyd.  “Å digg! Et helt fat!”

Og du? Vi tar vipps…

For å gjøre en lengre historie veldig kort, så syklet han forsiktig ned bakken med festivalfatet i sekken. Det var kaldt som senhøstes på Nordpolen, og selv om turen inn til festivalen nok ville ta en time eller såder på to hjul, ville det være mer enn kaldt nok til å nytes med en gang teltdøra var nådd.

God fornøyelse og takk for handelen. For dere andre, som ikke tråkker hele veien hit, leverer vi gratis til rett utenfor festivalcamp torsdag, fredag og lørdag mellom 17.00 – 18.00.

Følg og lik oss: