ANBEFALT

HISSIGPROPPEN
Er du glad i de litt smakssterke variantene, har sjefen nå laget ølversjonen av seg selv kalt HISSIGPROPPEN. Det er en skikkelig hissig porter med ekstreme mengder habanerochili i. Den kan til nød drikkes av alle, men bør drikkes med varsomhet om du ikke er vant til sterke smaker. Smaker enda mer om du lar en liten bit mørk kokesjokolade smelte på tunga mens du drikker den i små slurker.

FLISESPIKKEREN
Det finnes noen stykker blant oss som er litt ekstra glad i å spikke fliser. Kanskje ikke bokstavelig talt, men du vet, sånn fryktelig langt ned på detaljnivå. Det er mer enn en person her i verden som mener at sjefen er litt sånn. Derfor har nå kirsebærølet med smak av eik og laurbær fått nytt navn og ny etikett:

VERDENSMESTEREN
Som så mange andre menn på hans alder, snakker han mye om hva han kunne blitt, hvis bare/hvis bare ikke. Han kunne faktisk blitt verdensmester, hvis bare/hvis bare ikke. Denne IPA’en er laget for alle som har en verdensmester inni seg og som kjenner de lever litt ekstra når makspuls oppnås, motvinden trykker sykkelbrillene tettere på og krampa tar dem.